vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

2.635 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen i lysegråt stof. Forkæl dig selv med en luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695314 Kategori:

Oplev drømmelandets ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Denne seng er skabt til maksimal afslapning og en overlegen søvnoplevelse.

Sengen er designet med et slidstærkt stof, der ikke kun giver et elegant og rent udtryk, men også er åndbart og holdbart. Yderligere kan sengegavlens højde justeres, så den kan tilpasses dine individuelle behov. Denne fantastiske funktion sikrer fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med indbyggede individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der ikke kun tilbyder stor holdbarhed, men også tilpasser sig perfekt til din krop. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du bevæger dig.

Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer optimal stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet. Denne fasthed er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Du vil også elske den bløde og hudvenlige topmadras, der er med til at beskytte madrassen. Denne madrasbeskytter er udstyret med et slidstærkt stofbetræk, der gør den behagelig og blød at ligge på.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. For nem montering følger der en brugermanual med hvert produkt.

Tag springet til en dyb og rolig søvn ved at investere i vores vidaXL kontinentalseng. Den leveres med sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Sengens mål er 203 x 93 x 78/88 cm (L x B x H), madrassen måler 90 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 90 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse og skab dit eget drømmeland med vores kontinentalseng i lysegråt stof.

Scroll to Top