vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

2.827 kr.

Oplev den ultimative søvnkomfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den skræddersyede madras og det elegante stofdesign gør den perfekt til din drømmeindretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695345 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn og uendelig afslapning? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof det ultimative valg for dig. Denne seng sikrer ikke kun en behagelig søvn, men tilføjer også stil til dit soveværelse.

Sengen er omhyggeligt konstrueret med holdbart stof, der både er åndbart og slidstærkt. Det enkle og rene look passer perfekt ind i enhver indretningsstil. Med den justerbare sengegavl får du fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Madrassen tilbyder mellemhård støtte, der sikrer optimal komfort og stabilitet. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og sikrer ekstra blødhed og komfort. Den har et slidstærkt betræk og er fyldt med skum for at give dig den bedste soveoplevelse nogensinde.

Vi ved, at dine hygiejniske behov er vigtige, så vi beder dig venligst om at bemærke, at madrassen ikke kan returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig vejledning og er let at montere. Sengen er lavet af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, der sikrer en robust og holdbar konstruktion.

Gør dine drømme til virkelighed med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Tilføj en touch af elegance og komfort til dit soveværelse. Bestil nu og oplev den ultimative soveoplevelse.

Scroll to Top