vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

3.784 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores eksklusive kontinentalseng i elegant sort stof. Perfekt kombination af stil, support og søvnkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695386 Kategori:

Få en god nattesøvn og vågn op frisk og veludhvilet med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof på 140×190 cm. Denne luksuriøse seng tilbyder ikke kun maksimal afslapning, men også en utrolig behagelig søvnoplevelse.

Sengens slidstærke stof i sort giver ikke kun sengen et elegant udtryk, men det er også både åndbart og modstandsdygtigt over for slid. Du kan derfor være sikker på, at din kontinentalseng vil forblive smuk og funktionel i mange år fremover.

Med den praktiske justerbare sengegavl kan du skræddersy din komfort i sengen. Den ergonomiske sengegavl giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se tv. Det er den perfekte måde at slappe af og nyde din fritid i luksus og stil.

Sengen er udstyret med en madras med individuelle pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer stød og bevægelse, og giver dig dermed en god søvn hele natten. Madrassen har en mellemfast støtte, som sikrer både stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til folk, der sover på maven.

For at fuldende din søvnoplevelse er sengen udstyret med en hudvenlig topmadras. Topmadrassen har et blødt betræk og er fyldt med behageligt skum, der giver ekstra støtte og komfort til din krop. Du vil elske den behagelige fornemmelse og den ekstra lag af afslapning, som topmadrassen tilføjer til din søvn.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men med den nemme montering og den detaljerede brugermanual, vil du have din nye kontinentalseng opstillet på ingen tid.

Med denne kontinentalseng fra vidaXL får du ikke kun en smuk og stilfuld seng, men også en seng, der sikrer en god og behagelig søvn. Gør din søvnoplevelse til noget helt specielt med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof på 140×190 cm.

Scroll to Top