vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkegrå

3.786 kr.

Få ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse madras og moderne mørkegråt stof gør dette til det perfekte valg for en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696175 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant mørkegrå farve. Denne seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn og en følelse af luksus i dit soveværelse.

Med sit slidstærke stof tilbyder denne seng både æstetik og funktionalitet. Du vil elske det enkle og rene look, som stoffet tilføjer til din indretning. Samtidig er stoffet åndbart og slidstærkt, så du kan nyde langvarig komfort og holdbarhed.

Vores kontinentalseng har også en praktisk justerbar sengegavl. Denne funktion giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dine behov. Uanset om du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se tv, vil den justerbare sengegavl give dig den optimale støtte og komfort.

En god madras er afgørende for en god nattesøvn, og vores kontinentalseng er ingen undtagelse. Den medfølgende madras har pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og fleksibilitet. Disse fjedre absorberer effektivt stød og støj, når du bevæger dig om natten, og sikrer dermed en uforstyrret søvn.

Madrassen har også en mellemhård støtte, der giver både stabilitet og komfort. Denne fasthed gør madrassen ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Du kan se frem til en nattesøvn uden rygsmerter og ubehag, takket være den perfekte tilpasningsevne og komfort, som madrassen tilbyder.

For at fuldende dit soveoplevelse har vores kontinentalseng også en hudvenlig topmadras. Betrækket er blødt og behageligt mod huden, og sikrer ekstra komfort og et beskyttende lag på madrassen. Du får den ultimative fornemmelse af luksus, når du ligger på dette bløde og behagelige lag af skum.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil være så tilfreds med dette produkt, at du ikke vil have brug for at returnere det.

Opgrader dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras, der indeholder en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Med dens stilfulde design og uovertrufne komfort vil denne seng være det perfekte valg til en god nattesøvn. Gør dig klar til at vågne op udhvilet og forfrisket hver morgen.

Scroll to Top