vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

4.166 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde sorte stofmadras i størrelsen 160×200 cm giver dig den perfekte nattesøvn. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696207 Kategori:

Drømmer du om en fornem og luksuriøs søvnoplevelse? Lad mig præsentere dig for vores vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative afslapning og den bedste søvn, du nogensinde har oplevet.

Vores kontinentalseng er ikke kun et praktisk sted at sove, den er også et æstetisk smukt møbel i dit soveværelse. Det slidstærke stof giver sengen et elegant og enkelt look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du kan nu nyde en seng, der ikke kun ser godt ud, men også føles fantastisk.

Vi har ikke glemt din komfort, når du slapper af i sengen. Vores praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Den giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie.

Men det stopper ikke der. Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en langvarig holdbarhed og fremragende tilpasning til din krop. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig, så du kan sove uforstyrret gennem hele natten.

Med en mellemhård støtte sikrer vores madras den rette fasthed og stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Den er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven og ønsker en ekstra støtte til din ryg.

Vi forstår vigtigheden af at bevare en sund og ren seng. Derfor har vi inkluderet en hudvenlig topmadras med et slidstærkt stofbetræk, der gør den ekstra blød og behagelig at sove på. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort kommer med alt, hvad du har brug for til at skabe dit eget lille paradis af søvn. Sengen er lavet af solidt lærketræ og krydsfiner, og pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras.

Så hvis du er klar til at opleve den ultimative søvnkomfort og elegance, så er denne kontinentalseng det perfekte valg for dig. Giv dig selv og din søvn en opgradering med vores vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top