vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

4.478 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i elegant lysegråt stof. Forkæl dig selv med en luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696236 Kategori:

Træd ind i drømmenes verden med vores betagende vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Denne seng er skabt til ultimativt afslappende og fortryllende søvnoplevelser. Med sit tidløse og elegante design tilføjer den ikke kun skønhed og stil til dit soveværelse, men den giver dig også en fantastisk nattesøvn.

Sengens slidstærke stof udstråler enkelhed og renhed, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl tilbyder fremragende rygstøtte, når du ønsker at nyde en god bog eller se tv. Du kan tilpasse sengegavlen i den ønskede højde for øget bekvemmelighed og komfort.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kan du nyde den bedste kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelse, når du drejer og vender dig om natten. Madrassen tilbyder også en mellemhård støtte, der kombinerer stabilitet og komfort på den mest optimale måde. Denne funktion gør madrassen ideel til de, der foretrækker at sove på maven.

Vores hudvenlige topmadras i blødt stofbetræk giver ekstra beskyttelse og øget komfort. Det slidstærke materiale sikrer, at topmadrassen bevarer sin blødhed i lang tid. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Fremstillet af 100% polyesterstof og massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, er denne seng bygget til at holde. Den rummelige størrelse på 203 x 183 x 78/88 cm (L x B x H) sikrer, at du har masser af plads til at strække ud og slappe af. Den medfølgende madras og topmadras fuldender oplevelsen med deres mål på 180 x 200 x 20 cm (B x L x H) og 180 x 200 x 5 cm (B x L x H) henholdsvis.

Træd ind i en verden af ro og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Leveringen inkluderer en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Nem montering er garanteret med den medfølgende brugermanual. Så lad denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af skønhed og afslapning. Bestil den nu og lad dine drømme blive virkelighed.

Scroll to Top