vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

4.478 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Den luksuriøse madras og det elegante mørkegrå stof skaber den perfekte oase af afslapning til din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696237 Kategori:

Lad dig forkæle med en dyb, afslappende søvn i vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras. Denne luksuriøse seng er designet med det formål at give dig komfort i topklasse og en fantastisk søvnoplevelse.

Med sit elegante og stilfulde design vil denne kontinentalseng med mørkegråt stof forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning. Stoffet er ikke kun slidstærkt, men det er også åndbart, hvilket bidrager til en optimal søvnkvalitet.

En af de fantastiske funktioner ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden af ​​sengegavlen efter dit behov og nyde fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne funktion giver dig den perfekte kombination af komfort og funktionalitet.

Den indbyggede madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilbyder enestående holdbarhed og støtte til din krop. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du bevæger dig, hvilket sikrer, at du forbliver uforstyrret hele natten.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver optimal stabilitet og komfort. Den er særligt velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil vågne op frisk og veludhvilet hver morgen uden at gå på kompromis med din kropsbehov.

For at fuldende din soveoplevelse er denne kontinentalseng udstyret med en hudvenlig topmadras. Betrækket er slidstærkt og blødt, hvilket tilføjer ekstra komfort til din søvn. Den bliver hurtigt dine drømmes bedste ven.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Dette sikrer den højeste standard for sundhed og sikkerhed for alle vores kunder.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en seng, men en komplet søvnoplevelse. Den leveres med en brugermanual, der gør montering enkel og nem.

Forkæl dig selv og din søvn med denne luksuriøse kontinentalseng med madras fra vidaXL. Du fortjener at hvile i stil og komfort. Bestil nu og oplev den ultimative søvnoplevelse.

Scroll to Top