vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

2.538 kr.

Få drømmenes søvn med vidaXL kontinentalsengen i elegant lysegrå stof. Oplev optimal komfort og stil med denne attraktive 80×200 cm seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696275 Kategori:

Oplev den ultimative komfort i din søvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Denne seng er skabt med henblik på en god nattesøvn og maksimal afslapning.

Den holdbare stofbeklædning giver sengen et elegant og rent look, samtidig med at den er åndbar og slidstærk. Med den praktiske justerbare sengegavl får du fremragende rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Madrassen er udstyret med indbyggede individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og stød. Den mellemhårde støtte sikrer stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet, hvilket gør den ideel til mave-sovende.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og tilføjer ekstra blødhed og komfort til din seng. Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres efter åbningen af emballagen af hygiejniske årsager.

Sengen er lavet af slidstærkt stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den leveres med en brugermanual for nem montering.

Skab din egen oase af komfort og ro i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Oplev en forbedret søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste dag.

Scroll to Top