vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

2.450 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng. Den skræddersyede madras og det elegante stof i mørkegrå giver dig en luksuriøs søvnoplevelse. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696276 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en fornyet energi med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant og moderne mørkegrå farve. Lad dig forkæle af den maksimale komfort og luksus, som denne seng tilbyder.

Denne kontinentalseng er udstyret med et slidstærkt stof, der både ser enkelt og rent ud. Stoffet er også åndbart, hvilket sikrer en optimal temperatur hele natten. Du kan være sikker på, at denne seng vil holde i lang tid, da materialet er yderst slidstærkt.

Sengegavlen på denne seng er også en praktisk funktion, der kan justeres i højden. Dette giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan nyde en behagelig posering, som vil støtte din ryg på bedste vis.

Madrasen på denne kontinentalseng er lavet med pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet. Disse individuelle fjedre sikrer ikke kun holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne. Sengen absorberer også lyd og stød, hvilket eliminerer forstyrrelser, når du sover.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, hvilket gør den ideel, hvis du foretrækker stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den er perfekt til dem, der sover på maven og sikrer en behagelig nattesøvn hver eneste nat.

Med vores hudvenlige topmadras får du en ekstra lag komfort og beskyttelse. Den bløde og behagelige overflade vil forbedre din søvnoplevelse endnu mere. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Vi har gjort det nemt for dig at montere sengen, da hvert produkt leveres med en brugermanual. Sengen er lavet af holdbare og kvalitetsmaterialer, herunder stof (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Madrassen og topmadrassen er begge lavet af kvalitetsstof (100% polyester) og fyldt med komfortabel skum.

Denne pakke indeholder alt, hvad du har brug for til en god nats søvn – en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Tag springet og giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Du fortjener det bedste, når det kommer til din søvnkomfort. Bestil din seng i dag og begynd at drømme sødt.

Scroll to Top