vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

2.693 kr.

Dybt fordyb dig i en luksuriøs søvnoplevelse med vores kontinentalseng. Med dens komfortable madras og stilfulde mørkegrå stof er den det ultimative valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723400 Kategori:

Forestil dig at træde ind i dit drømmesoveværelse, hvor ro og komfort omfavner dig efter en lang dag. Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof vil din søvnoplevelse nå nye højder.

Denne eksklusive kontinentalseng er designet til at give dig maksimal afslapning og en god nats søvn. Stoffet, som sengen er betrukket med, har ikke kun et enkelt og rent look, men det er også åndbart og slidstærkt. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du vil sidde op i sengen for at læse en god bog eller se en film, vil sengegavlen give dig fremragende rygstøtte.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og støtte. Disse fjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, som giver øget stabilitet og komfort, perfekt til dem der foretrækker at sove på maven.

For at beskytte madrassen og give ekstra komfort, kommer sengen med en hudvenlig topmadras. Betrækket på topmadrassen er slidstærkt og blødt, hvilket giver en ekstra lag af ren luksus.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at returnere denne fantastiske seng, når du først har oplevet den sublime komfort og stil.

Denne kontinentalseng består af en solid sengeramme lavet af lærketræ og krydsfiner, der garanterer holdbarhed i mange år frem. Sammen med den medfølgende sengegavl, madras og topmadras udgør de en perfekt kombination af funktionalitet og stil.

Du fortjener kun det bedste, når det kommer til dit soveværelse. Så lad vores vidaXL kontinentalseng med madras være omdrejningspunktet for din ultimative søvnoplevelse. Med denne seng kan du se frem til mange afslappende og forfriskende nætter, hvor du vågner op med fornyet energi og velvære.

Scroll to Top