vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

2.646 kr.

Få den bedste søvn med vores eksklusive kontinental seng. Luksuriøs komfort, stilfuldt design og kvalitetsmaterialer til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723401 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en god nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Med denne seng får du ikke kun maksimal afslapning, men også en stilfuld tilføjelse til dit soveværelse.

Sengens slidstærke stof kombinerer et enkelt og rent udseende med åndbarhed og holdbarhed. Du behøver ikke at bekymre dig om pletter eller slid, da dette stof er designet til at holde i mange år fremover.

Med den justerbare sengegavl kan du tilpasse sengen efter dine individuelle behov. Ønsker du at læse en god bog eller se tv, giver sengegavlen fremragende rygstøtte, som sikrer din komfort i enhver situation.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, hvilket resulterer i en behagelig og støttende søvn. De absorberer også støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret.

Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven. Denne fasthed giver dig stabilitet og komfort uden at gå på kompromis.

For at få ekstra komfort er vores topmadras lavet af hudvenligt materiale og tilbyder yderligere blødhed til din søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. For nem montering medfølger der en brugermanual.

Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke kun en seng, men også en komplet soveoplevelse. Så dyk ned i luksus og oplev en fantastisk søvn hver nat. Bestil din kontinentalseng i dag og bring komforten hjem.

Scroll to Top