vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkebrun

2.913 kr.

Oplev fantastisk komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med en luksuriøs madras og elegant mørkebrun stof er denne seng perfekt til dit drømmesoverum.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723433 Kategori:

Oplev den ultimative søvnoplevelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk mørkebrun farve. Denne seng er skabt til at give dig maksimal afslapning og en dyb og behagelig søvn.

Vi har tænkt på alt for at sikre, at du får den bedste nattesøvn. Det slidstærke stof på sengen er ikke kun smukt, men det er også åndbart og modstandsdygtigt over for slid. Du kan derfor nyde den i mange år uden at bekymre dig om kvaliteten.

Sengen er udstyret med en praktisk og justerbar sengegavl, der giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan nemt tilpasse gavlen efter dine behov for optimal komfort.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort, især for dem der sover på maven.

Den medfølgende topmadras er hudvenlig og ekstra blød. Det slidstærke stofbetræk føles dejligt mod huden og gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Denne kontinentalseng kommer med alt, hvad du har brug for til nem montering og inkluderer en brugermanual.

Forkæl dig selv med den ultimative søvnoplevelse ved at vælge vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras. Du vil aldrig gå glip af en god nats søvn igen.

Pakkens indhold:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Scroll to Top