vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

3.002 kr.

Drøm sødt i luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den imponerende madras og det elegante mørkebrune stof gør denne seng til det ultimative valg for komfort og æstetik. Oplev en uovertruffen søvnoplevelse i dit hjem.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723464 Kategori:

Oplev en uovertruffen nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk mørkebrun farve. Denne luksuriøse seng er designet til at give dig maksimal afslapning og en uovertruffen søvnoplevelse.

Stoffet, der er brugt til sengen, er både åndbart og slidstærkt og giver dig ikke alene et stilfuldt udseende, men også en behagelig soveoverflade. Med sin justerbare sengegavl kan du tilpasse den efter dine behov og finde den perfekte rygstøtte, når du læser en bog eller ser fjernsyn i sengen.

Madrasen er fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilbyder enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt bevægelser og støj, når du vender og drejer dig om natten, hvilket er til stor fordel for både dig og din partner. Med en medium fasthed tilbyder madrassen optimal stabilitet og komfort, og den er specielt velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er designet til at være hudvenlig og har et blødt og komfortabelt betræk. Dens skumfyld sikrer ekstra støtte og forbedret sovekvalitet.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores kontinentalseng er fremstillet af holdbart materiale og er nem at montere med den medfølgende brugermanual. Pakken inkluderer en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras – alt hvad du behøver for at skabe den ultimative soveoplevelse.

Gå ikke glip af muligheden for at opleve en dyb og forfriskende søvn med vores vidunderlige kontinentalseng. Køb den nu og lad dig forkæle med ren komfort og luksus hver eneste nat.

Scroll to Top