vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

3.955 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores komfortable og stilfulde kontinentalseng. Den perfekte blanding af luksus, funktion og prisvenlighed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723501 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Drøm sødt og vågn op til en følelse af overlegenhed med den elegante og komfortable vidaXL kontinentalseng med madras i stof mørkegrå. Denne seng er et mesterligt mix af stil, komfort og holdbarhed, der er skabt med omhu og detaljeorienteret design.

Stoffet, der dækker sengen, giver et rent og sofistikeret udseende, samtidig med at det sikrer åndbarhed og langvarig holdbarhed. Ser du efter en justerbar sengegavl? Ingen problem. Dette fantastiske møbel er udstyret med en fleksibel sengegavl, der nemt kan justeres i højden. Den giver både æstetisk appel og den rette støtte til din ryg, når du nyder din yndlingsbog eller ser fjernsyn.

En god madras er alfa og omega for en god nattesøvn, og her skuffer vidaXL ikke. Denne kontinentalseng er udstyret med en madras, der indeholder individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krops konturer og absorberer støj og stød, så du får den mest behagelige søvnoplevelse. Madrassen giver en forbløffende balance mellem stabilitet og komfort, hvilket er ideelt for dem, der foretrækker en mellemhård støtte eller sover på maven.

Som en ekstra bonus medfølger der en hudvenlig og slidstærk topmadras. Betrækket er lavet af blødt og behageligt stof, og fyldet er af høj kvalitetsskum, der giver ekstra komfort og beskyttelse for madrassen.

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, og derfor er det vigtigt at påpege, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Denne kontinentalseng kommer med en nem at følge brugermanual, der gør monteringen hurtig og smertefri.

Livet er for kort til dårlig søvn. Forkæl dig selv med vidaXL kontinentalsengen med madras i stof mørkegrå, der vil give dig en dybet ligesom drømmende søvnoplevelse hver nat. Hvert element er omhyggeligt udvalgt for at sikre, at du får en komplet pakke af komfort og stil til en pris, der ikke springer dit budget. Din nye seng er kun et klik væk. Bestil i dag og vågn op til en ny og forfrisket version af dig selv.

Scroll to Top