vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

3.967 kr.

Drøm sødt og vågn op veludhvilet på vores luksuriøse kontinentalseng. Den kombinerer komfort, stil og kvalitet. Oplev himmelsk søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723502 Kategori:

Oplev den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm. Denne kontinentalseng giver dig den maksimale komfort og afslapning, du fortjener.

Med sit elegante og stilrene design passer denne seng perfekt ind i ethvert soveværelse. Den holdbare stofbeklædning tilføjer et enkelt og rent look samt sikrer åndbarhed og høj slidstyrke.

Sengen er ikke kun behagelig at sove i, men den er også praktisk. Den justerbare sengegavl giver ekstra rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne funktion gør det muligt for dig at tilpasse sengen efter dine behov og komfortniveau.

Sengens madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der giver en fremragende tilpasningsevne og støtte. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen, hvilket betyder, at du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Madrassen er også designet til at give en mellemhård støtte, hvilket gør den perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at øge komforten yderligere kommer denne seng med en blød og hudvenlig topmadras. Det slidstærke betræk og fyldet af skum gør, at du kan slappe af og nyde en overlegen søvnoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Sengen er lavet af holdbare materialer som stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Der medfølger en brugermanual til nem montering.

Kort sagt, med vores vidaXL kontinentalseng med madras får du ikke kun en utrolig behagelig seng, men også en stilfuld tilføjelse til dit soveværelse. Giv dig selv den bedste søvnoplevelse, du fortjener, og bestil denne seng i dag.

Scroll to Top