vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.128 kr.

Få luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i cremefarvet stof. Perfekt til en god nats søvn og stilfuldt design til ethvert soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723528 Kategori:

Vil du gerne vågne op hver morgen med en følelse af fornyet energi og velvære? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i en cremefarvet stofbeklædning det perfekte valg for dig.

Denne kontinentalseng er designet med fokus på både komfort og stil. Med sit slidstærke stof får sengen et enkelt og rent look, der passer ind i enhver indretning. Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng unik – den er også utroligt åndbar og slidstærk.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden. Dette giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Aldrig har det været så behageligt at slappe af i din seng.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop. De absorberer effektivt støj og stød, når du drejer og vender dig i din søvn.

Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der elsker stabilitet uden at gå på kompromis med komfort. Uanset om du sover på maven, ryggen eller siden, vil denne madras sørge for, at du får den optimale støtte og en dyb og afslappende søvn.

For at tilføje ekstra komfort og beskyttelse, er madrassen også udstyret med en hudvenlig topmadras. Med sit bløde stofbetræk og behagelige skumfyld vil topmadrassen give dig den ultimative soveoplevelse.

Hvis du stadig er i tvivl, så husk at hver eneste detalje ved denne kontinentalseng er nøje udvalgt for at sikre, at du får den bedst mulige søvnoplevelse. Og med pakken, der indeholder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, er du sikret alt, hvad du har brug for for at sætte gang i den bedste søvn i dit liv.

Gå ikke på kompromis med din søvnkvalitet – vælg vores vidaXL kontinentalseng med madras i en cremefarvet stofbeklædning, og oplev hvorfor det er værd at investere i en seng, der giver dig støtte og komfort hele natten lang.

Scroll to Top