vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

4.200 kr.

Oplev luksus og komfort i din egen seng med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde stofmåtte og den ekstra store madras vil forvandle din søvnoplevelse. Gør søvnen til en oase af velvære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723563 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores fantastiske kontinentalseng med madras. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative komfort og en fordybende søvnoplevelse.

Med et stilfuldt og enkelt design passer denne seng ind i enhver indretning. Stoffet er ikke kun slidstærkt, men det er også åndbart, hvilket betyder, at du kan sove fredeligt og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengens sengegavl kan justeres, så den passer til din foretrukne stilling, når du læser eller ser tv. Denne funktion giver dig også en behagelig rygstøtte, så du kan nyde din tid i sengen uden ubehag.

Madrassen i sengen er udviklet med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til kroppens konturer og giver enestående støtte og komfort. Du vil opleve en fantastisk søvnoplevelse uden uønsket støj eller stød, når du vender dig om natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du får den nødvendige stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

For at tilføje ekstra beskyttelse og komfort leveres sengen med en hudvenlig topmadras. Denne topmadras er lavet af blødt og slidstærkt stof, der føles behageligt mod huden.

Vi gør opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med vores brugermanual er monteringen nem og ligetil.

Vores kontinentalseng med madras er lavet af materialer i høj kvalitet, herunder lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den kommer i en smuk mørkegrå farve, der tilføjer et strejf af elegance til ethvert soveværelse.

Så forkæl dig selv med den bedste søvnoplevelse nogensinde. Vores kontinentalseng med madras er din nøgle til en dyb, afslappende og forfriskende søvn hver nat. Køb den i dag og opgrader din søvnkomfort til et helt nyt niveau.

Scroll to Top