vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

4.598 kr.

Få en himmelsk nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i lysegrå stof. Oplev ultimativ komfort og stil med dette usædvanlige sengevalg. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334723593 Kategori:

Ved at vælge vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå vil din søvnoplevelse blive transformeret til et helt nyt niveau af luksus og komfort. Denne seng er designet til at tilbyde dig en ultimativ afslapning og en givende søvn, hver nat.

Denne vidunderlige kontinentalseng er fremstillet med et slidstærkt stof, der ikke kun giver den et elegant og stilfuldt udseende, men også sikrer, at den er åndbar og holder i lang tid. Med dens justerbare sengegavl får du den perfekte støtte til ryggen, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se din yndlingsserie.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og stød for at forhindre forstyrrelser under søvnen. Denne mellemhårde madras giver dig optimal stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel, hvis du foretrækker at sove på maven.

For at forbedre din oplevelse yderligere er der også inkluderet en blød og hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter har et behageligt stofbetræk, der sikrer en endnu højere grad af komfort under din søvn.

Bemærk, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. For nem samling leveres produktet med en brugermanual.

Materialet af sengen består af 100% polyester i farven lysegrå, mens sengerammen er lavet af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Madrassen er hvid og lysegrå, mens topmadrassen har en hvid farve. Alle mål er 203 x 183 x 78/88 cm (L x B x H) for sengen, 180 x 200 x 20 cm (B x L x H) for madrassen og 180 x 200 x 5 cm (B x L x H) for topmadrassen.

Med vores vidaXL kontinentalseng kan du se frem til en drømmende søvn i en seng, der forener komfort, holdbarhed og stil. Skynd dig at forkæle dig selv med denne inspirerende seng i dag og vågn op til en ny dag fyldt med friskhed og energi.

Scroll to Top