vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkebrun

3.591 kr.

Få luksuriøs søvnkomfort med vores eksklusive kontinentalseng. Med en behagelig madras og et elegant design vil denne mørkebrune seng forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334693108 Kategori:

Oplev en dybt forfriskende nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk mørkebrun farve. Denne seng er skabt med kun én ting for øje: at tilbyde dig den ultimative afslapning og enestående søvnkvalitet.

Lad os starte med at beundre det slidstærke stof, der giver sengen et elegant og enkelt look. Udover at være åndbart og holdbart smyger det sig blidt omkring sengens ramme og hovedgavl. Og ja, du hørte rigtigt – hovedgavlen er justerbar i højden, så du kan tilpasse den efter dine individuelle behov. Den giver også en fantastisk støtte til din ryg, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Lad os dykke ned i madrassens hemmeligheder. Med en unik konstruktion af pocketfjedre, der sikrer ekstrem kvalitet og øget holdbarhed, vil denne madras overgå dine forventninger. Pocketfjedrene er individuelt indlejret for optimal støtte og tilpasning til din krop. De absorberer lyde og stød effektivt, når du drejer og vender dig i sengen. Og hvilken fasthed har denne madras? Den er mellemhård og giver den perfekte stabilitet uden at gå på kompromis med din komfort. Derfor er den ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er et ekstra strejf af luksus, der fuldender denne seng. Den er hudvenlig med et blødt stofbetræk, der sikrer, at du kan nyde den mest behagelige søvnoplevelse. Bemærk, at topmadrassen ikke kan returneres, når emballagen er brudt, af hygiejniske årsager.

Lad os tage et kig på de tekniske detaljer: Sengen er fremstillet af 100% polyesterstof og er konstrueret med solidt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Målene er: 203 x 147 x 78/88 cm (L x B x H). Madrassen har følgende dimensioner: 140 x 200 x 20 cm (B x L x H) og topmadrassen: 140 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Vores pakke inkluderer alt, hvad du behøver for at samle din nye seng, herunder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Vi sørger også for, at en brugervenlig manual følger med, så du kan få sengen samlet problemfrit.

Giv dig selv den gave, du fortjener – en komplet oplevelse af komfort og luksus i form af vores vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk mørkebrun farve. Du vil elske den.

Scroll to Top