vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

2.489 kr.

Få en luksuriøs og komfortabel nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde mørkegrå farve og den behagelige madras sikrer dig en nærmest uovertruffen søvnoplevelse. Opnå en god nats søvn og vågn op frisk og veludhvilet hver dag. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334693207 Kategori:

Hvem drømmer ikke om en behagelig og luksuriøs søvnoplevelse? Vores vidaXL kontinentalseng med madras er svaret på dine drømme.

Denne imponerende kontinentalseng er designet til at give dig den ultimative komfort og afslapning, så du kan vågne frisk og veludhvilet op hver morgen. Med dens stilfulde og moderne udseende vil den passe perfekt ind i enhver type soveværelse.

Sengens stof er ikke kun slidstærkt, men det tilføjer også et rent og elegant touch til dit rum. Det åndbare materiale sikrer, at du føler dig behageligt kølig om natten og varm om vinteren. Udover det praktiske sengegavl, der kan justeres i højden, og som giver dig den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen, tilbyder madrassen en ekstraordinær komfortoplevelse.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. Den tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer støj og stød effektivt, når du bevæger dig. Den mellemhårde støtte sikrer også en stabil og behagelig søvn, især hvis du foretrækker at sove på maven.

For at fuldende den luksuriøse oplevelse leveres sengen med en hudvenlig topmadras. Betrækket i blødt stof gør madrasbeskytteren ekstra behagelig at lægge sig på.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet. Men fortvivl ikke. Vores kundeservice er altid parat til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og bekymringer.

Så gør dine drømme til virkelighed og invester i denne fantastiske kontinentalseng, der leverer en god nattesøvn hver nat. Pakken indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang med at nyde en himmelsk søvnoplevelse – sengeramme, sengegavl, madras og topmadras.

Vælg vores vidaXL kontinentalseng, og lad drømmene om en god nattesøvn blive til virkelighed.

Scroll to Top