vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof sort

2.364 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Denne sort stof madras i 80×200 cm størrelse giver dig den komfort og stil, du fortjener.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334693208 Kategori:

Nyd en himmelsk søvn hver nat med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm i sort stof. Denne seng er designet til at tilbyde den ultimative afslapning og en dyb og forfriskende søvn.

Vores kontinentalseng er ikke kun en fryd for øjet med sit enkle og elegante sorte stof, den er også utrolig åndbar og holdbar. Dette betyder, at du kan nyde en seng, der ikke kun er behagelig, men også er bygget til at vare i lang tid.

Med den praktiske justerbare sengegavl kan du tilpasse den til den ønskede højde. Denne fleksible funktion giver ikke kun enestående støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men tilføjer også et strejf af luksus og elegance til din soveværelsesindretning.

Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer enestående holdbarhed og tilpasning. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelser, hvilket betyder, at du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder også en middelhård støtte, der både er stabil og behagelig. Den er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver optimalf støtte uden at gå på kompromis med komforten.

Vores toppermadras er dækket af et blødt og hudvenligt stof, der gør den ekstra behagelig. Den beskytter madrassen og tilføjer en ekstra lag af komfort og blødhed til din soveoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan denne madras ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi vedlægger en brugermanual til nem montering, så du hurtigt kan komme til at nyde din nye kontinentalseng.

Sengens ramme er fremstillet af solidt lærketræ og krydsfiner og er konstrueret til at være både robust og holdbar. Mål: 203 x 83 x 78/88 cm (L x B x H).

Den medfølgende madras og toppermadras er fremstillet af kvalitetsstof og fyldt med pocketfjedre og skum. Madrasens mål er 80 x 200 x 20 cm (B x L x H), og toppermadrassen måler 80 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Forkæl dig selv med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i dag og oplev, hvorfor en god nattesøvn gør hele forskellen.

Scroll to Top