vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

2.628 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i din søvn med vores eksklusive kontinentalseng. Den stilfulde mørkegrå stof madras giver dig en drømmeagtig nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334693997 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en forynget krop og sind med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Denne eksklusive seng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse, hvor komfort og stil går hånd i hånd.

Med sit enkle og rene look er sengen ikke kun en fornøjelse for øjet, men også for din krop. Den slidstærke stofbeklædning giver ikke kun sengen et elegant og stilfuldt udseende, men er også åndbar og holdbar for at sikre en god nattesøvn i mange år frem.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Denne funktion giver ikke kun fremragende rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen, men giver dig også muligheden for at skabe din egen personlige komfortzone.

Det er i madrassen, at vi virkelig skiller os ud fra konkurrenterne. Den er udstyret med indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres ekstreme kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre tilpasser sig præcist efter din krop og absorberer effektivt eventuel støj og uro, når du bevæger dig i sengen.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, som er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort og sikrer, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Vi har ikke glemt det ekstra touch af luksus til din seng. Topmadrassen, der meget hudvenligt er lavet af blødt og behageligt stof, tilføjer den ekstra komfort, du fortjener. Du vil elske den behagelige følelse af at synke ned i din seng og slappe af øjeblikkeligt.

For at opretholde den højeste standard for hygiejne og produktsikkerhed kan madrassen desværre ikke returneres, når forseglingen er brudt. Men vi er overbeviste om, at du vil være helt tilfreds med denne kontinentalseng, fra første gang du prøver den.

Efter levering vil du finde en praktisk brugermanual, der guider dig gennem den nemme montering af sengen. Du får alt, hvad du behøver for at skabe dit eget lille soveparadis: sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Alt sammen i en smuk kombination af mørkegrå og hvid.

Så giv dig selv den bedste nattesøvn hver nat og forvandl dit soveværelse til et ægte drømmeland med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Din krop og dit sind vil takke dig for det.

Scroll to Top