vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

2.629 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Perfekt komfort, stilfuldt design og en overkommelig pris. Køb den i dag og få både kvalitet og elegance i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334694027 Kategori:

Forestil dig at vågne op i en oase af komfort og luksus hver morgen. Med vores vidunderlige kontinentalseng med madras kan din søvnoplevelse nå nye højder.

Denne himmelske seng tilbyder ikke kun en god nattesøvn, men også maksimal afslapning og komfort. Lad os dykke ned i detaljerne, der gør denne seng så enestående.

Først og fremmest er sengen udstyret med et slidstærkt stoftreksbetræk i en elegant lysegrå farve. Stoffet er både åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver i perfekt stand i mange år fremover.

Vores kontinentalseng har også en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Den giver en fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en spændende bog eller se dine yndlingsserier.

Madrassen er udstyret med indbyggede individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun langvarig holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig i søvne.

Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker en mere stabil og fast overflade, uden at gå på kompromis med komforten. Den giver dig den rette støtte og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

En hudvenlig topmadras fuldender søvnoplevelsen. Den er betrukket med et blødt og behageligt stof og giver ekstra beskyttelse til madrassen. Med topmadrassen opnår du en ekstra lag af luksus og komfort, der omfavner din krop og giver dig en behagelig overflade at sove på.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Sengen fås i en elegant lysegrå farve og er lavet af høj kvalitet stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Målene på sengen er 203 x 93 x 78/88 cm (L x B x H).

Den medfølgende madras er 90 x 200 x 20 cm (B x L x H) og er fyldt med pocketfjedre og skum. Den hvide og lysegrå farve bidrager til den stilfulde æstetik.

Topmadrassen, der også er inkluderet, måler 90 x 200 x 5 cm (B x L x H). Den er betrukket med et blødt stof af høj kvalitet og er fyldt med skum for ekstra komfort.

Med pakken får du 1 x sengeramme, 1 x sengegavl med kanter, 1 x madras og 1 x topmadras. Monteringsprocessen er let og problemfri takket være den medfølgende brugermanual.

Drømme bliver til virkelighed med vores kontinentalseng med madras. Giv dig selv den ultimative oplevelse af komfort og velvære. Forkæl dig selv og gør din hverdag lidt mere luksuriøs med denne fantastiske seng.

Scroll to Top