vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkegrå

2.676 kr.

Langvarig komfort og elegant design mødes i vores vidaXL kontinentalseng. Få en uovertruffen søvnoplevelse med den inkluderede madras og nyd stilfuldt indretning med det mørkegrå stof. Opgrader din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334694028 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en god nattesøvn med vores vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er designet til at give dig den bedste hvile og afslapning, du fortjener.

Vores kontinentalseng er skabt med fokus på både stil og funktionalitet. Den elegante og slidstærke mørkegrå stofbetræk giver sengen et enkelt og rent udseende, samtidig med at det er åndbart og holdbart.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse højden, så den passer til din individuelle komfort. Denne sengegavl giver ikke kun et stilfuldt udseende, men det støtter også din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

For at sikre dig den bedste søvn har vi valgt en madras med indbyggede pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. De absorberer støj og stød, der opstår, når du bevæger dig, hvilket giver en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen er også designet med en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort, ideel til dem, der sover på maven.

Vi har ikke glemt din komfort, når vi har valgt en topmadras til vores kontinentalseng. Topmadrassen har et hudvenligt og slidstærkt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod din hud. Den adderer ekstra luksus og fyldighed til din soveoplevelse.

Vores kontinentalseng leveres med en brugermanual og er nem at samle. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til din hvile og komfort.

Scroll to Top