vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

4.389 kr.

Oplev den ultimative komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng. Elegant design, blødt stof og en god nats søvn – perfekt til din drømmende søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334694191 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus i din nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Denne seng er skabt til at tilbyde dig den maksimale afslapning og en god søvnoplevelse, der vil forvandle dine nætter.

Med et enkelt og rent look passer denne seng perfekt ind i enhver stilfuld soveværelse. Det slidstærke stof er ikke kun æstetisk tiltalende, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng vil holde i lang tid.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan nyde optimal komfort og bevægelsesfrihed takket være madrassen med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre sikrer også, at støj og stød, der opstår, når du vender og drejer dig, absorberes effektivt.

Madrassen i mellemhård støtte giver øget stabilitet og den rigtige fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Denne madras er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. For at sikre optimal hygiejne har madrassen en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt betræk.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil elske denne seng og få mange gode nætter på den.

Med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras inkluderet i pakken får du alt, hvad du har brug for til at opleve ultimat komfort og stil i dit soveværelse. Vores vidaXL kontinentalseng er ikke kun et møbel, men en investering i din søvnkvalitet.

Så tag din søvnoplevelse til det næste niveau med vores kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Vi er overbeviste om, at du vil blive inspireret af den luksus og komfort, den bringer til dit soveværelse.

Scroll to Top