vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

4.664 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med lysegrå stofmadras. Drøm stort, sov bedre og opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334694198 Kategori:

Drøm dig væk i en behagelig søvnoplevelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Denne seng vil ikke kun tilbyde dig en god nattesøvn, men også maksimal afslapning og komfort.

Med sit enkle og rene look er stoffet på sengen både åndbart og slidstærkt. Det er designet til at holde i lang tid, så du kan nyde godt af den ekstraordinære kvalitet.

En praktisk sengegavl giver dig mulighed for at justere højden efter behov og tilbyder fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen har indbyggede, individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre gør det muligt for madrassen at absorbere støj og stød, der opstår, når du vender og drejer dig om natten.

Med en mellemhård støtte giver madrassen den perfekte stabilitet og fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Det er ideelt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød. Den er perfekt til at skabe ekstra komfortlag på din seng.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres efter åbning af emballagen af hygiejniske årsager.

Sengen er fremstillet af kvalitetsmaterialer, herunder solidt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Den leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen lynhurtig og nem.

Så lev drømmen ud med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Din søvnoplevelse vil aldrig være den samme igen. Bestil den i dag.

Scroll to Top