vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkebrun

4.742 kr.

Få en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde mørkebrune stofmadras og det rummelige 200×200 cm design sikrer en drømmende nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334694224 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af luksus og komfort med vores imponerende vidaXL kontinentalseng med madras i stilfuld mørkebrun farve. Denne seng er designet til at tilbyde dig den ultimative søvnoplevelse, hvor du kan lade dagens bekymringer og stress forsvinde, mens du ligger og hviler dig på en sky af blødhed.

Den slidstærke og åndbare stofbeklædning på sengen tilføjer et elegant touch til dit soveværelse. Det simple og rene look passer perfekt ind i enhver indretning og tilføjer en følelse af luksus til rummet. Stoffet er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele natten.

Vores kontinentalseng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne feature giver ikke kun en fremragende rygstøtte, men gør det også muligt for dig at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se dine yndlingsfilm og serier på tv.

Med den indbyggede madras med pocketfjedre får du den ultimative komfort og støtte. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop perfekt, hvilket sikrer en optimal sovestilling og reducerer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der sover på maven og giver øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig. Den beskytter madrassen og sikrer en kompromisløs søvnoplevelse. Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, så snart emballagen er blevet åbnet.

Denne komplette kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for. Alt fra sengeramme, sengegavl, madrasser til den bløde topmadras er inkluderet i pakken. Med en størrelse på 200×200 cm er der rigeligt med plads til at strække sig ud og nyde en dyb og afslappende søvn.

Gør din søvn til en prioritet, og invester i vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrun farve. Oplev en ny dimension af komfort og stil og vågn op frisk og veludhvilet hver eneste morgen. Din krop og sind vil takke dig for det.

Scroll to Top