vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof sort

2.377 kr.

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med vidaXL’s kontinentalseng i sort stof. Maksimal komfort, stilfuldt design og en uovertruffen kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334694231 Kategori:

Få en god nats søvn i vores fantastiske kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm. Denne seng er designet til at tilbyde dig ultimativ afslapning og en dyb søvnoplevelse.

Slip for bekymringer om slid, da stoffet på sengen er både åndbart og utroligt slidstærkt. Med sit enkle og rene look passer sengen perfekt ind i ethvert soveværelse.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov og tilbyder fremragende støtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der absorberer støj og stød og tilpasser sig din kropsform perfekt. Du får ikke kun en fremragende støtte, men også en behagelig mellemhårdhed, der er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Med den medfølgende hudvenlige topmadras får du ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Topmadrassen er blød og behagelig, og det slidstærke stofbetræk sikrer sin lange levetid.

Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Sengen er lavet af stof (100 % polyester), massivt lærketræ og konstrueret træ, hvilket giver både holdbarhed og stabilitet. Målene på sengen er 203 x 83 x 78/88 cm (L x B x H).

Sættet inkluderer sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Med hver bestilling følger der en brugermanual for nem montering.

Tag springet og invester i vores komfortable kontinentalseng, der vil give dig en rolig søvn og en frisk start på dagen.

Scroll to Top