vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof sort

2.554 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores elegante kontinentalseng i sort stof. Skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse – prøv den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334694262 Kategori:

Forestil dig at vågne op hver morgen som en ægte konge eller dronning i din helt egen vidunderlige kontinentalseng. Med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm i sort stof, vil du opleve ultimativ komfort og luksus i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er ikke bare et praktisk møbel, men en investering i din søvnkvalitet. Den er udstyret med et slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et elegant touch til sengen, men også er åndbart og holdbart. Vores sengegavl kan justeres i højden, så du kan få den ideelle rygstøtte, når du skal læse eller se tv i sengen.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng speciel. Den leveres også med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evnen til at tilpasse sig din krop. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du bevæger dig i sengen. Madrassen tilbyder den perfekte balance mellem stabilitet og komfort og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Som en ekstra bonus får du også en hudvenlig topmadras med en blød og behagelig overflade. Denne topmadras giver et ekstra lag af komfort og beskytter din madras mod slid.

Vi ved, at hygiejne er vigtig, derfor kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen først er åbnet eller fjernet – vi ønsker at sikre, at du modtager produkter af højeste kvalitet.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er ikke kun en drøm, den er en realitet. Giv dig selv det ultimative sovemiljø og vågn op frisk og forynget hver eneste morgen. Med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras inkluderet i pakken, er du klar til at skabe dit eget palads af komfort og stil.

Glæd dig til at opleve den bedste søvn nogensinde med vores vidunderlige kontinentalseng. Bestil din i dag og gør dine drømme til virkelighed.

Scroll to Top