vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof sort

2.637 kr.

Forkæl dig selv med ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i stilfuldt sort stof. Den perfekte seng til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696339 Kategori:

Oplev en nattesøvn i særklasse med vores fantastiske kontinentalseng. Denne seng er designet til at give dig maksimal afslapning og en dyb søvn, så du kan vågne frisk og energifyldt op hver morgen.

Stoffet, der dækker sengen, har ikke kun et elegant og moderne udseende, men det er også åndbart og yderst slidstærkt. På denne måde kan du være sikker på, at sengen vil holde i mange år fremover, og at den altid vil se ny og frisk ud.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne fleksibilitet giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv. Du kan med garanti nyde øjeblikke af absolut komfort og afslapning.

Madrassen i sengen har indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og giver en unik støtte. Disse fjedre absorberer effektivt eventuelle støj og bevægelser, når du vender og drejer dig om natten. Du kan derfor nyde en uforstyrret søvn og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med en mellemhård støtte har madrassen den perfekte kombination af stabilitet og komfort. Denne madras er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du kan opnå den helt rigtige fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt og slidstærkt stofbetræk. Denne betræk gør topmadrassen blød og behagelig, så du kan nyde en ekstra lag af komfort og luksus.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Dette sikrer, at du altid får en helt ny og ubrugt madras.

Vores kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual, der gør det nemt for dig at samle den. Du kan hurtigt og problemfrit opnå den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Gør dig selv en tjeneste og invester i vores kontinentalseng i dag. Din krop og sind vil takke dig for det, når du oplever den ultimative komfort og god søvn. Vælg kvalitet med vores kontinentalseng, og bring ekstra glæde og velvære ind i dit soveværelse.

Scroll to Top