vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

2.831 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Komfortabel madras, flot design og overkommelig pris. Find din drømmeseng i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696368 Kategori:

Drøm dig ind i en himmelsk søvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative afslapning og en fantastisk nattesøvn, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Stoffet på sengen er ikke kun slidstærkt, men det tilføjer også et elegant og sofistikeret touch til dit soveværelse. Det åndbare materiale sikrer, at du kan sove komfortabelt uden at føle dig for varm eller kold.

Sengens sengegavl er både praktisk og funktionel. Du kan justere den i højden, så den passer perfekt til din kropsholdning, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en bog eller se fjernsyn. Den giver også en fremragende støtte til din ryg og sikrer, at du har den rette komfort.

Med den indbyggede madras med pocketfjedre får du ikke kun en seng af høj kvalitet, men også en madras, der tilpasser sig perfekt til din krop. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, så du kan vende og dreje dig uden at forstyrre din partner. Med sin mellemhårde støtte vil madrassen give dig den stabilitet, der er nødvendig for en god nattesøvn, især hvis du foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun med til at beskytte din madras, men den tilføjer også en ekstra lag af blød komfort. Den hudvenlige overflade er behagelig mod huden og sikrer, at du kan sove i ren og absolut ro.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet.

Vi sørger for, at du får alt hvad du har brug for. Denne seng leveres med en nem at følge brugermanual for en problemfri montering. I pakken finder du sengeramme, sengegavl, madras og topmadras.

Forkæl dig selv med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof, og lad dig forføre af en dyb og berigende søvnoplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top