vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

4.400 kr.

Få luksuskomfort i dit soveværelse med vores elegante kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil og komfort – gør din søvn til en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697259 Kategori:

Drømmer du om at vågne op hver morgen og føle dig fuldstændig forfrisket og veludhvilet? Med vores vidaXL kontinentalseng i stof lysegrå kan du nu gøre drømmen til virkelighed.

Denne kontinentalseng er designet til at levere maksimal komfort og en fantastisk søvnoplevelse. Med sit enkle og stilfulde udseende, vil denne seng også være en smuk tilføjelse til dit soveværelse.

Stoffet, der er brugt til denne seng, er ikke kun holdbart og slidstærkt, men det er også åndbart, hvilket sikrer en konstant luftcirkulation og forhindrer overophedning. Du vil være tryg ved at vide, at din seng er både komfortabel og af høj kvalitet.

En praktisk sengegavl følger med denne seng, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov. Denne funktion er perfekt, når du gerne vil have rygstøtte, mens du læser en bog eller ser fjernsyn fra sengen. Du kan nemt justere sengegavlen og finde den perfekte position for dig.

Madrasen, der følger med denne kontinentalseng, er udviklet med pocketfjedre, hvilket sikrer en fantastisk støtte og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer og reducerer støj og bevægelse, hvilket gør det til den ideelle madras til dem, der ønsker en rolig søvn hele natten.

Denne madras har også en mellemhård støtte, som giver øget stabilitet og komfort. Det er perfekt til dem, der sover på maven og ønsker at opretholde den rette støtte uden at gå på kompromis med komforten.

For ekstra luksus og komfort er der også en hudvenlig topmadras inkluderet. Dens bløde materiale og behagelige støtte vil give dig den ultimative følelse af velvære, når du ligger dig til at sove.

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, og derfor er vores kontinentalseng fremstillet af materialer af høj kvalitet og under strenge produktionsstandarder. For din sikkerhed og hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Montering af sengen er også utrolig nem takket være den medfølgende brugermanual. Der er ingen grund til at bekymre sig om besværlig og tidskrævende opsætning – du kan være i stand til at nyde din nye drømmeseng på ingen tid.

Med vores vidaXL kontinentalseng 180×200 cm i stof lysegrå får du ikke kun en fantastisk soveoplevelse, men også en elegant og stilfuld tilføjelse til dit soveværelse. Vågn op hver morgen og føl dig opladet og klar til at erobre dagen med denne utrolige seng.

Scroll to Top