vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof sort

2.366 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Udover den stilfulde sorte stofbeklædning, garanterer den ekstra komfortable madras en uforlignelig søvnkvalitet. Opdag din ultimative blanding af elegance og søvnkomfort i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697300 Kategori:

Nyd en god nattesøvn og maksimal afslapning med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Den er designet til at give dig den bedste soveoplevelse og sikre en dyb og behagelig søvn hver nat.

Sengen er ikke bare enkel og stilfuld, den er også utrolig holdbar og åndbar takket være det slidstærke stof, der er brugt til at konstruere den. Den høje kvalitet og slidstyrke garanterer, at sengen kan holde til selv de mest aktive søvnvaner.

Vi har tænkt på det hele for at sikre dig ultimativ komfort. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at finde den perfekte stilling til at læse eller se tv, samtidig med at den støtter din ryg på bedste vis.

Madrassen i sengen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig i løbet af natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort, ideel til dem, der har en sovestilling på maven.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt og behageligt stof og sikrer en blød og behagelig overflade at sove på. Denne topmadras er den perfekte finish til din soveoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt stof i sort og er fremstillet af materialer af høj kvalitet såsom massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Målene på sengen er 203 x 83 x 78/88 cm (L x B x H).

Madrassen har dimensionerne 80 x 200 x 20 cm (B x L x H) og er udstyret med et betræk af hvid og sort stof af høj kvalitet. Fyldet består af pocketfjedre og skum for optimal komfort.

Topmadrassen måler 80 x 200 x 5 cm (B x L x H) og er også fremstillet af behageligt hvidt stof og findes med skum.

Pakken inkluderer: 1 x sengeramme, 1 x sengegavl med kanter, 1 x madras og 1 x topmadras.

Investér i din søvnkvalitet med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof og oplev en ny niveau af komfort og afslapning hver nat.

Scroll to Top