vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

4.157 kr.

Få den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Oplev en drømmende søvn og en imponerende elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334691849 Kategori:

Drøm sødt og luksuriøst på vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Denne elegante seng er designet til at give dig den ultimative komfort og dybe søvnoplevelse.

Det slidstærke stof, der er brugt til sengen, har et rent og enkelt look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Uanset om du sover på maven, ryggen eller siden, vil vores kontinentalseng støtte din krop perfekt.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov. Uanset om du vil læne dig tilbage og læse en bog eller se tv, giver sengegavlen fremragende rygstøtte og øger din fornøjelse.

Placeret inde i madrassen finder du individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig præcist til din krop og sikrer maksimal støtte og komfort. De effektivt absorberer også støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Vi har sørget for, at madrassen har den perfekte mellemhårde støtte, som er ideel, hvis du foretrækker at sove på maven. Denne fasthed giver dig stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Hudvenlig og blød, vores topmadras er den perfekte afslutning på denne luksuriøse søvnoplevelse. Den beskytter madrassen og giver ekstra polstring for endnu mere komfort.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vores kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og problemfri.

Skab en oase af ro og lyksalighed i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Din søvnkvalitet vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top