vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

2.537 kr.

Få en uovertruffen søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Perfekt komfort og elegant design – dit drømme-soverum venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334691920 Kategori:

Drøm dig ind i en god nats søvn med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Denne seng er skabt til at bringe dig maksimal afslapning og en dyb og behagelig søvn.

Med sin slidstærke og stilfulde mørkegrå stofbeklædning er denne seng ikke blot et smukt indslag i dit soveværelse, men også åndbar og holdbar. Den praktiske sengegavl kan også justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov. Uanset om du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se fjernsyn, vil den optimale rygstøtte give dig den komfort, du fortjener.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig perfekt til din krop. Disse fjedre absorberer lyd og stød, når du bevæger dig, hvilket betyder, at du kan sove uforstyrret og uden at vække din partner. Desuden tilbyder madrassen en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Og det stopper ikke der. Den hudvenlige topmadras er beklædt med en blød og behagelig polyesterbetræk, der gør dine drømme endnu mere luksuriøse.

Vær opmærksom på, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil være tilfreds med din nye kontinentalseng. Og med vores medfølgende brugermanual vil montering af sengen være en leg.

Livet er for kort til dårlige søvnoplevelser. Giv dig selv og din krop den søvn, den fortjener med vores vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top