vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkebrun

2.551 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng i mørkebrunt stof. Den perfekte blanding af stil, kvalitet og en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334691945 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm. Det perfekte valg til dig, der søger den bedst mulige søvnoplevelse.

Med en stærk og holdbar stofbeklædning leverer sengen ikke kun et elegant udseende, men også åndbarhed og langvarig slidstyrke. Slip bekymringerne og slap af i stil.

En praktisk sengegavl tilbyder justerbar højde, så du får optimal rygstøtte, når du sidder op og læser eller ser tv. Det er den perfekte kombination af funktion og design.

Med pocketfjedre i madrassen er du garanteret høj kvalitet og ekstrem tilpasningsevne. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød effektivt, når du bevæger dig om natten. Glem alt om urolig søvn og lad os tage vare på din komfort.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Så nu kan du nyde en god nats søvn og vågne op frisk og veludhvilet.

Vores hudvenlige topmadras med blødt betræk er perfekt til at beskytte madrassen og øge din komfort. Den er slidstærk og blød, så du kan føle dig tryg og afslappet, mens du sover.

Bemærk venligst, af hensyn til hygiejne, kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil elske hver eneste centimeter af denne fantastiske seng.

Livet handler om de små ting, og en god nats søvn er en af dem. Forbered dig på ekstraordinær komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 80×200 cm. Bestil din drømmeseng i dag og forvandl din søvnoplevelse til det bedre.

Scroll to Top