vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

2.908 kr.

Liggekomfort og stil i ét. Oplev den luksuriøse komfort ved vores kontinentalseng. Blødt stof, perfekt pasform og god søvn – din drømmeseng er her.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334691978 Kategori:

Få en uovertruffen søvnoplevelse hver eneste nat med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i cremefarvet stof. Denne seng er skabt til at tilbyde dig den ultimative afslapning og en dyb, forfriskende søvn.
Stoffet, der er brugt til denne seng, er ikke kun smukt og stilfuldt, det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng vil forblive pæn og behagelig i lang tid fremover.
Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der giver en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dit yndlings-tv-program.
Den medfølgende madras har individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig dine kropsbevægelser og absorberer støj og stød for at sikre en rolig og uforstyrret søvn.
Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven, og den giver den nødvendige stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.
Topmadrassen er designet med fokus på både holdbarhed og komfort. Betrækket er blødt og behageligt mod huden, hvilket gør hele søvnoplevelsen endnu mere nydelsesværdig.
Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når forseglingen er brudt. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at returnere den, når du først har oplevet den fantastiske komfort og kvalitet, den giver.
Så lad os give dig den bedst mulige nattesøvn med vores cremefarvede kontinentalseng med madras. Din krop vil takke dig hver morgen, og du vil vågne op fuld af energi og klar til at erobre dagen. Bestil nu og oplev en søvn i særklasse.

Scroll to Top