vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

2.886 kr.

Oplev himmelsk komfort og elegant design med vores vidaXL kontinentalseng. Skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse med en luksuriøs madras og stilfuld mørkebrun stofbeklædning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334692015 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og ultimativ afslapning? Så er denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrun stof noget for dig. Med dens enkle og rene udseende vil den tilføje et strejf af elegance til dit soveværelse, samtidig med at den sikrer maksimal komfort og støtte.

Den slidstærke stofbetræk er ikke kun åndbart, men det er også særdeles holdbart. Du kan nyde at sidde oprejst og læse eller se tv takket være den justerbare sengegavl, der også giver en fremragende rygstøtte. Ja, denne seng er designet til at forkæle dig i enhver henseende.

Men det stopper ikke her. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der tilpasser sig perfekt til din krop. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig, hvilket betyder, at du kan sove uforstyrret natten igennem. Madrassen er mellemfast, hvilket giver en ideel balance mellem stabilitet og komfort – perfekt til dig, der sover på maven.

Topmadrassen er lige så fantastisk. Med sin bløde og hudvenlige betræk vil den give dig den ekstra komfort, du har brug for. Bemærk, at madrassen af hygiejniske årsager ikke kan returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne vidunderlige kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen til en leg. Sengen er lavet af robust lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer lang holdbarhed. Mål: 203 x 103 x 78/88 cm (L x B x H).

Bestil denne fantastiske kontinentalseng med madras i mørkebrun stof nu, og opgrader dit soveværelse til et sandt tempel for ro og velvære. Din søvnkvalitet vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top