vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

3.926 kr.

Få en uovertruffen søvnoplevelse med vores komfortable kontinentalseng i lysegråt stof. Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334692051 Kategori:

Drømme om en god nattesøvn? Da vil du elske vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Denne seng er designet til at skabe den ultimative afslapning og optimale søvnkvalitet. Med sit enkle og rene udseende er stoffet åndbart og ekstremt slidstærkt. Du kan derfor nyde sengen i mange år fremover.

En af de fantastiske funktioner ved denne seng er den praktiske sengegavl, som kan justeres i højden alt efter dine behov. Den giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie. Komfort og stil går hånd i hånd.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og optimal tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Madrassen har en mellemhård støtte, som giver dig den rette stabilitet og fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at sikre ekstra komfort og beskyttelse er denne seng også udstyret med en blød og hudvenlig topmadras. Betrækket er slidstærkt og sikrer en behagelig overflade at ligge på. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er brudt eller fjernet.

Denne kontinentalseng er ikke kun komfortabelt designet, men den har også et stilrent udseende. Den lysegrå farve passer perfekt ind i ethvert moderne soveværelse. Sengens ramme er lavet af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, og er derfor særdeles solid og holdbar.

Ved køb af denne seng medfølger alt, hvad du behøver for at opnå den ultimative soveoplevelse. Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. For nem montering følger der en brugermanual med hvert produkt.

Tag springet og giv dig selv den søvn, du fortjener med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top