vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

3.860 kr.

Oplev komfort i luksusklasse med vores kontinentalseng – perfekt til en god nattesøvn. Med en stilfuld mørkegrå stofmadras får du den bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334692052 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en god nats søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Lad dig forkæle med denne luksuriøse seng, der tilbyder maksimal afslapning og søvn af højeste kvalitet.

Sengens slidstærke stof har ikke kun et elegant og stilrent udseende, det er også åndbart og utroligt holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og giver dig en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer lang holdbarhed og optimal tilpasning til din krop. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver både stabilitet og komfort – perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er fremstillet af blødt og hudvenligt stof, der giver en ekstra lag af komfort. Den beskytter også madrassen og forlænger dens levetid. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og problemfri. Den er lavet af holdbare materialer som massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, der sikrer stabilitet og langvarig brug.

Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Din søvn er vigtig, og denne seng vil ikke skuffe dig. Gå ikke på kompromis med kvalitet og komfort – invester i dit velvære i dag.

Scroll to Top