vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkegrå

3.869 kr.

Oplev luksus og komfort i en helt unik kvalitet med vores eksklusive kontinentalseng. Skab drømmen om en god nats søvn med stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334692083 Kategori:

Forestil dig, hvor utroligt behageligt det ville være at falde i søvn på denne fantastiske kontinentalseng. Den er skabt til at give dig den ultimative afslapning og sikre, at du får en god nats søvn. Med dens slidstærke stof ser den ikke kun enkel og elegant ud, men det åndbare materiale sikrer også et behageligt sovemiljø.

Ved hjælp af den justerbare sengegavl kan du tilpasse din siddende position efter behov. Du vil opleve en enestående rygstøtte, når du sidder og læser eller ser tv i sengen. Denne seng er simpelthen perfekt til at give dig den komfort og støtte, du har brug for.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin ekstremt høje kvalitet. Den er både holdbar og fleksibel og tilbyder den perfekte tilpasning til din krop. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelser og sikrer, at du ikke bliver forstyrret af din partners bevægelser om natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og hjælper med at opretholde den rigtige kropsposition, selv for dem, der foretrækker at sove på maven. Dette betyder, at du kan vågne op uden smerter eller ubehag og være klar til en produktiv dag.

Topmadrassen er også noget helt specielt. Med sin bløde og behagelige overflade omfavner den din krop og giver ekstra komfort og støtte. Den er desuden hudvenlig og slidstærk, så du kan være sikker på en fantastisk søvnoplevelse hver nat.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet – dette sikrer, at du altid får en frisk og ubrugt madras. Der medfølger en brugermanual til nem og ukompliceret montering.

Denne kontinentalseng er fremstillet med omtanke for detaljer og tilbyder både stil og komfort. Sengen er lavet af kvalitetsmaterialer som stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Med målene 203 x 147 x 78/88 cm (L x B x H) passer den perfekt ind i dit soveværelse.

Få en god nats søvn på denne kontinentalseng, som kommer med alt, hvad du behøver – sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Du vil ikke længere kunne forestille dig en bedre søvnløsning.

Scroll to Top