vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

2.788 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Inkluderer madras og elegant sort stofdesign. Få en drømmende søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695083 Kategori:

Drøm sødt og vågn op forfrisket hver morgen med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne elegante seng kombinerer æstetik og komfort for at give dig den ultimative soveoplevelse.

Denne kontinentalseng er konstrueret med slidstærkt stof, der har et enkelt og rent udseende. Stoffet er ikke kun åndbart, men også ekstremt holdbart, så det kan modstå daglig brug i lang tid fremover.

For at sikre optimal rygstøtte kan sengegavlen justeres i højden efter dine behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer, kan du altid finde den perfekte vinkel for at støtte din ryg korrekt.

Med en madras udstyret med individuelle pocketfjedre kan du nyde en stille og afslappende søvn. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støder og støj, der kan opstå, når du bevæger dig i sengen.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den er stabil og fast nok til at give korrekt støtte til din ryg, samtidig med at den er behagelig nok til at sikre en god nats søvn.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig. Den er udstyret med et slidstærkt stofbetræk, der tilføjer ekstra komfort til din soveoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng kommer med en brugermanual for nem og hurtig montering. Med denne seng får du ikke kun en god nattesøvn, men også et stilfuldt og tiltalende møbel til dit soveværelse.

Så forkæl dig selv med en drømmende søvnoplevelse og bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof i dag.

Scroll to Top