vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

2.943 kr.

Oplev den ultimative komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng i mørkebrunt stof. Den er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695084 Kategori:

Giv dig selv den ultimative komfort og en afslappende søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrun stof. Denne seng er designet med fokus på både stil og funktionalitet for at sikre, at du får den bedst mulige søvn hver nat.

Vi har valgt et slidstærkt stof i en elegant mørkebrun farve, der giver et rent og enkelt udseende til sengen. Stoffet er ikke blot holdbart, men også åndbart, så du kan holde dig behageligt kølig hele natten lang.

En praktisk sengegavl er inkluderet i designet og kan justeres i højden efter dine behov. Denne sengegavl giver ikke blot et stilfuldt finish, men tilbyder også en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, der giver enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød forårsaget af bevægelser i løbet af natten, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen er desuden medium fast, hvilket giver en harmonisk balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at øge din komfort yderligere inkluderer vi en hudvenlig topmadras, der er betrukket med blødt og behageligt stof. Denne topmadras tilføjer ikke blot en ekstra lag af blødness, men beskytter også madrassen og forlænger dens levetid.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men med vores detaljerede brugermanual er monteringen enkel og ubesværet. Du vil have din nye kontinentalseng klar til brug på ingen tid.

Sengen er lavet af kvalitetsmaterialer inklusive stof (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Målene på sengen er 203 x 103 x 78/88 cm (L x B x H), madrassen måler 100 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 100 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Gør din søvnoplevelse ekstraordinær med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrun stof. Slap af, lad kroppen hvile og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen. Køb din i dag og oplev forskellen.

Scroll to Top