vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkegrå

3.680 kr.

Opnå ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i mørkegråt stof. Den perfekte løsning til en god nats søvn. Fås i størrelsen 140×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695152 Kategori:

Få den bedste nattesøvn med vores fantastiske kontinentalseng. Ligesom en drøm tilbyder denne seng maksimal afslapning og en god søvn, så du kan vågne op frisk og veludhvilet.

Vores seng er ikke bare funktionel, den er også holdbar og stilfuld. Med sit enkle og rene look passer den perfekt ind i enhver soveværelsesindretning. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig komfort og fornøjelse.

Vores seng er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig den bedste rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse sengegavlen i forskellige højder for at opnå den perfekte position.

Den medfølgende madras er af høj kvalitet og er udstyret med individuelle pocketfjedre, der giver en fantastisk tilpasningsevne og støtte. Du vil nyde godt af øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Madrassen er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at øge din komfort og beskytte madrassen er der også en hudvenlig topmadras inkluderet. Denne topmadras er blød og behagelig, og dens slidstærke stofbetræk sikrer langvarig holdbarhed.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi leverer monteringsinstruktioner for nem og problemfri installation.

Så hvorfor vente med at få den bedste nattesøvn? Vores kontinentalseng vil give dig den ultimative komfort og en drømmende søvnoplevelse. Bestil den i dag og oplev forskellen.

Scroll to Top