vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

3.898 kr.

Drøm dig væk til ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Den stilfulde sorte stofmadras på 140×200 cm giver dig den perfekte søvnoplevelse hver nat. Oplev en himmelsk nattesøvn med vores eksklusive seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695153 Kategori:

Vil du gerne opleve en himmelsk søvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i sort stof det perfekte valg for dig. Med denne seng kan du opnå maksimal afslapning og en dyb og behagelig søvn.

Vi har sørget for, at denne seng ikke blot er komfortabel, men også stilfuld. Det slidstærke stof i sort giver sengen et enkelt og rent udseende. Stoffet er også åndbart, så du kan nyde en dejlig temperatur hele natten.

En praktisk funktion er den justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden af sengegavlen efter dine behov. Dette giver dig en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Sengen er udstyret med en madras, der har individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun en lang holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i løbet af natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, som giver øget stabilitet og den rette fasthed. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Sengen leveres også med en hudvenlig topmadras. Topmadrassen er beklædt med et slidstærkt stofbetræk, der gør den blød og behagelig at ligge på.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Bliv klar til at opleve den bedste søvn i dit liv med vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i sort stof. Sengen leveres med alle nødvendige dele og en nem og overskuelig brugermanual til montering. Vent ikke længere – forkæl dig selv med en himmelsk nattesøvn.

Scroll to Top