vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

4.033 kr.

Oplev luksuriøs komfort med vores elegante kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil, støtte og kvalitet – din nøgle til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695184 Kategori:

Drømmer du om den bedste nattesøvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm lige noget for dig. Denne seng er skabt til at give dig maksimal afslapning og en dyb og behagelig søvn, så du kan vågne op frisk og klar til en ny dag.

Vores kontinentalseng er udført i et slidstærkt stof, der både ser elegant ud og er åndbart. Det vil give dig en behagelig overflade, der føles blød mod din hud og holder i lang tid. Sengen er også udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter din personlige præference. Denne funktion giver dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser dine foretrukne tv-serier.

Madrasen i vores kontinentalseng er fremstillet med pocketfjedre af absolut højeste kvalitet. Disse individuelle fjedre er kendt for deres holdbarhed og fantastiske tilpasningsevne. De minimerer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten og sikrer dermed en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte vil madrassen give dig den perfekte stabilitet og fasthed, uden at gå på kompromis med komforten.

For at fuldende oplevelsen af ren luksus har vores kontinentalseng en ekstra topmadras. Denne topmadras er fremstillet af hudvenligt materiale og har en blød og behagelig overflade. På grund af hygiejniske årsager kan madrassen dog ikke returneres, når emballagen først er åbnet eller fjernet.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en fantastisk søvnoplevelse, men også et stilfuldt møbel til dit soveværelse. Sengen er i sort stof, der passer til enhver indretning, og dens dimensioner på 203 x 163 x 78/88 cm (L x B x H) giver dig rigelig plads til at strække ud og slappe af.

Tag springet og invester i din søvnkvalitet med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm. Du får ikke kun en seng, du får den bedste nats søvn i dit liv. Bestil den i dag og få en luksuriøs oplevelse hver gang du går i seng.

Scroll to Top