vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå

4.456 kr.

Få luksuriøs komfort og stilfuld elegance med vores vidaXL kontinentalseng i mørkegråt stof. Garanteret en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695245 Kategori:

Ønsker du en god nattesøvn og maksimal afslapning? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå det perfekte valg. Denne seng kombinerer stilfuldt design med komfort og holdbarhed, så du kan nyde en fantastisk søvnoplevelse hver nat.

Sengens stof er ikke kun enkelt og rent i sit udseende, det er også åndbart og utroligt slidstærkt. Du kan derfor være sikker på, at sengen vil bevare sit smukke udseende i lang tid fremover.

En praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, giver dig en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv. På den måde kan du finde den mest behagelige position og nyde din tid i sengen endnu mere.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin uovertrufne kvalitet. Disse pocketfjedre sikrer ikke kun holdbarhed, men de tilpasser sig også perfekt til din krop. De absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig om natten, hvilket resulterer i en uforstyrret søvn.

Madrassens mellemhårde støtte giver dig den perfekte kombination af stabilitet og komfort. Den er ideel til dem, der sover på maven, da den giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

For at øge komforten yderligere har vi inkluderet en blød og hudvenlig topmadras. Betrækket er fremstillet af slidstærkt polyester, så du kan være sikker på, at det holder i lang tid fremover. Topmadrassen giver en ekstra lag af luksus og forbedret støtte til din nattesøvn.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå får du en seng, der kombinerer stil, komfort og holdbarhed. Sengen leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og hurtig.

Forkæl dig selv og din søvn med denne luksuriøse kontinentalseng og oplev, hvordan din søvnkvalitet forbedres. Køb den i dag og se frem til en rolig og behagelig søvn hver nat.

Scroll to Top