vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

4.609 kr.

Få ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i elegant sort stof. Oplev ekstraordinær støtte og god nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334695246 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng giver dig den ultimative nattesøvn og en uovertruffen afslapning.

Det specielt udvalgte slidstærke stof på sengen har ikke kun et enkelt og rent look, det er også åndbart og ekstremt holdbart. Du kan være sikker på, at denne seng vil holde i mange år fremover.

Sengens praktiske justerbare sengegavl tilbyder ikke kun støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men den giver også et elegant og stilfuldt touch til din soveværelsesindretning.

Fjedermadrassen på sengen er noget helt særligt. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der giver den ultimative holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du drejer og vender dig om natten.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der kombinerer stabilitet og komfort på en perfekt måde. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og dens fantastiske kvalitet sikrer, at du får en god nattesøvn hver gang.

For at fuldende den luksuriøse oplevelse er madrasbeskytteren pålagt med et hudvenligt og slidstærkt stofbetræk, der gør den utroligt blød og behagelig at ligge på.

Vi ønsker at forsikre dig om, at vi kun tilbyder produkter af højeste kvalitet. Derfor kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet, af hygiejniske årsager.

Sengen leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og ukompliceret. Du får en fuld pakke, der inkluderer sengeramme, sengegavl med kanter, madrasser og en topmadras. Alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte soveoplevelse.

Sæt et eksklusivt præg på dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Gør dig klar til en god nattesøvn og en fantastisk oplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top