vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

3.839 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Denne sort stofmadras i 140×190 cm vil forvandle din nattesøvn. Få mest muligt ud af din hvile med vidaXL.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689743 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm lige noget for dig. Med denne eksklusive seng kan du nyde maksimal afslapning og opnå den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Denne kontinentalseng er ikke kun funktionel, men også utrolig stilfuld. Den er udstyret med et slidstærkt stof i en elegant sort farve, der både tilføjer elegance til dit soveværelse og skaber en beroligende atmosfære. Stoffet er åndbart og slidstærkt, hvilket garanterer en behagelig og langvarig brug.

Vi har tænkt på alle parametre for den perfekte nattesøvn. Med den praktiske sengegavl kan du justere højden alt efter dit behov. Den giver ikke blot en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men er også fleksibel og tilpasser sig dine præferencer.

Madrassen er det vigtigste element i enhver seng, og vores kontinentalseng skuffer ikke. Den er udstyret med indbyggede individuelle pocketfjedre af topkvalitet, der garanterer høj holdbarhed og optimal tilpasning. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, så du kan bevæge dig uden at forstyrre din partners søvn. Madrassen tilbyder også en mellemfast støtte, der er ideel til dem, der sover på maven og har brug for øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Vi har ikke glemt komforten på selve madrassen. Den er udstyret med en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt stofbetræk. Denne topmadras tilføjer det ekstra touch af luksus og sørger for, at du vågner op hver morgen følelse afslappet og forfrisket.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi leverer produktet med en brugermanual, der gør det nemt for dig at samle sengen og begynde at nyde din bedste søvnoplevelse.

Skab det perfekte soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i sort stof. Tag springet mod en søvn af høj kvalitet og forkæl dig selv og din krop med ultimativ komfort. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top