vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

3.915 kr.

En drømmeseng til en overkommelig pris. Oplev enestående komfort og stil med vores håndsyede kontinentalseng. Skabt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334689774 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til ultimativ komfort med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm. Denne seng vil revolutionere din søvnoplevelse og tage dig med på en rejse mod himmelsk hvile.

Sengens fantastiske stof er ikke kun smukt at se på, det er også slidstærkt og åndbart. Du vil føle dig indhyllet i ren luksus, mens du nyder en dyb og afslappende søvn hver eneste nat.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine individuelle behov. Uanset om du gerne vil læse en bog eller se tv fra din seng, vil sengegavlen stole på dig med sin fremragende rygstøtte.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer effektivt stød og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, den er også hudvenlig. Med sin slidstærke betræk og behagelige skumfyld vil du opleve en helt ny form for luksus ved sengetid.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men vær ikke bekymret – monteringen er hurtig og nem med den medfølgende brugermanual.

Indpakket i elegance og holdbarhed, er denne kontinentalseng skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse. Skabt af materialer af høj kvalitet, herunder stof, massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, er denne seng ikke kun smuk at se på, den er også yderst holdbar.

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras får du en farvekoordineret seng i sort og hvid, der vil imponere enhver med sit stilfulde design og fremragende komfort. Pakken inkluderer alt hvad du behøver, herunder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras, så du kan komme i gang med at drømme sødt med det samme.

Tag springet og giv dig selv den ultimative søvnoplevelse. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i dag og forbered dig på at falde i søvn i en verden af luksus og komfort.

Scroll to Top